Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Getuigenissen

Voor ons familie etentje van 8 personen kozen we een maaltijd in buffetvorm. De menu werd besproken en Chef Dufait deed mooie suggesties. De gerechten waren heel fijn, klaargemaakt met oog voor detail en mooi verzorgd opgediend. Ons etentje was ongetwijfeld geslaagd!

H.G. uit Jabbeke

Chef Dufait verzorgde voor ons een 12-personen diner, gedresseerd op het bord. We hielden niet alleen van de verfijnde en verzorgde maaltijd, maar ook van de aangename samenwerking en de netjes achtergelaten keuken. Een aanrader voor een gezellige en zorgeloze avond!

J.D. uit Oostkamp

Reeds tweemaal lieten we Chef Dufait voor ons thuis koken. We waren tijdens de feesten volledig ontzorgd en alle aandacht kon naar onze gasten gaan. We genoten van de fijne en pure gerechten, met liefde klaargemaakt. Heel tevreden en leuk concept!

G.G. uit Brugge, Sint-Andries

We hadden een feestje voor 25 gasten in een zaal met kok geboekt. Op het laatste moment werd de kok echter afgezegd door Covid. Thomas kreeg als reddende kok op heel korte termijn het feest opnieuw geregeld en luisterde aandachtig naar onze voorkeuren. De gerechten waren heel lekker en kwaliteitsvol met volle smaak.

M.D. uit Brugge