Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Wie is Chef Dufait?

Thomas Dufait was al als kind gefascineerd door lekker eten in een gezellige sfeer. Als 11-jarige stond hij tijdens feestdagen enthousiast in mama’s potten te roeren. Gedurende jaren volgde hij als hobbykok verschillende kookcursussen om recentelijk ook de gastronomische opleiding aan de Hotel- en Toerismeschool Spermalie te Brugge af te werken. Sinds 2020 verzorgde hij als Chef Dufait menig diners in huiselijke kring of op locatie.

 

Hij vertaalt zijn passie voor koken in gastronomisch verfijnde gerechten met een internationale, Frans-Belgische inslag. Hij houdt ervan om klassiekers een eigen twist te geven en volop aandacht te geven aan de samenstelling van bijgerechten. Koken met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten is voor hem dan ook essentieel om gerechten met een maximale smaak te bekomen.

 

Of je nu kiest uit zijn verschillende menu’s of gaat voor maatwerk; de ingrediënten en gangen zijn steeds mooi op elkaar afgestemd en er wordt werk gemaakt van een perfecte combinatie met enkele wijnen. Bovendien dresseert en werkt hij schotels af met veel oog voor detail. Vertrouw er dus op dat Chef Dufait jouw etentje thuis naar een hoger niveau tilt.